Jobb, jobb och jobb.

Har pratat med ägaren till det 5-åriga fullblodsstoet idag! ÄNTLIGEN! Har försökt få tag på henne i 2,5 vecka. Zoes ägare vet jag inte hur länge hon ska kolla olika tjejer som ska provrida. Men hon bryr sig väl väldigt mycket om vart hennes häst hamnar. Vilket är superbra! :)

Men det här 5-åriga stoet står i Karlstad, och hon skulle ringa ikväll så kunde vi bestämma dag för provridning! Hoppas så mycket på den här hästen. Känns så himla bra, magkänslan säger att det är en bra häst. Vi får se om verkligheten överensstämmer. :P

Har ridit Kenny och Karsztan idag :) Trevliga turer med lite bråk emellanåt. Kenny blev riktigt mjuk och följsam i slutet, gjorde lite skänkelvikningar i trav på gamla banvallen. Han lyssnade förvånansvärt bra! :)

Pappa och Ingela har hälsat på idag också, trevligt som alltid :) vi drack kaffe nere på Palmbergs först och sen åkte vi ut och tittade på vår NYA LÄGENHEEET!! WOHOOOOO. Vi flyttar nästa vecka :) Till Vikarbyn igen, känns superbra. Elinis kommer trivas så bra där när hon vill ut och leka i sandlådan och sådär :) Och så dagis precis över vägen, kan ju inte bli bättre? :)

Nu ska jag äta PIZZAAAAAA och vänta på att hon med stoet ska ringa :) Uppdaterar sen när jag har pratat med henne :)

Hej så länge!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0